trening

 

Fiber nudi mogučnost individualnog sata treninga s osobnim trenerom, kroz koji se mogu savladati ili poboljšati razni elementi badmintona.

Nazovite 099 802 60 16.badminton clear shotcijena :  80 Kn / sat


Novo! Testiranje reketa u vlastitim terminima ili kroz individualne treninge s Filipom Lončarićem. Nazovite 099 802 60 16

testiranje

Filip je svoju aktivno bavljenje  badmintonom usmjerio u trenerske vode pa tako trenutno vodi sve dobne skupine u vlastitom klubu, BK Flexu, te kao asistent u okviru Katedre za kineziologiju drži nastavu na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, Filozofskom fakultetu i Grafičkom fakultetu. Kao selektor Filozofskog fakulteta u 7 akademskih godina osvojio je 12 od 14 mogućih trofeja na Sveučilišnim prvenstvima grada Zagreba, a kao selektor Zagrebačkog sveučilišta dvostruki je državni prvak. Vodio je i reprezentaciju na Europskim sveučilišnim igrama u Zagrebu 2016. godine.

 trener

Filipov klub, BK FLEX, osnovan s ciljem promicanja badmintona i sporta, proširio se na kolektiv od 50-ak aktivnih članova raznih dobnih skupina koji treniraju 6 puta tjedno te zapaženo sudjeluju na većini natjecanja, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Filip je i organizator brojnih natjecanja pa je tako na posljednjem turniru u njegovoj organizaciji, Servusu, nastupilo čak 182 igrača/ica što je rekord na ovim prostorima.

 

Od zapaženijih priznanja, 19. listopada 2015. primio dekanovu nagradu "Franjo Marković" za iznimne sportske rezultate te doprinos sportu na Filozofskom fakultetu. Također je dio Upravnog odbora Hrvatskog badmintonskog saveza i Sportske udruge Filozofskog fakulteta (SUFF).

U slobodno vrijeme bavi se popravcima i špananjem reketa te jedrenjem na dasci.